Syystapaaminen ja vuosikokous Turussa 18.-19.10.2014

Tässäpä ajo-ohje hiihtoputki Paippiin. Paras kulku on Turku-Helsinki moottoritieltä E18lta kartan osoittamalla tavalla. Kartassa mainittua Hotelli Valtatie 1 ei tosin enää ole olemassa.
Hotelli Hamburger Börs sijaitseen, kuten kuvasta näkyy Turun torin reunalla ydinkeskustassa.
Tässäpä luonnos uudesta Suomen sinivalkoisia värejä kantavasta hiihtoliivistä, jonka suunnittelusta ovat vastanneet Masterit Ulla Yrjölä ja Eija Silvan . Turun tapaamisessa pääset kokeilemaan ja mallaan.

Tervetuloa Mastereiden tapaamiseen Turkuun 18.-19.10.2014

 

Yhdistyksemme viime kokouksessa Finlandia-hiihdon yhteydessä toivottiin, että jatkossakin järjestettäisiin syksyisin yhteinen yli yön kestävä tapahtuma, jonka yhteydessä pidettäisiin yhdistyksen sääntöjen mukainen vuosikokous. Nyt tällainen kokous pidetään Turussa. - Tule siis tapaamaan hiihtokavereitasi ja suunittelemaan tulevan talven hiihtoja ja yhdistyksemme toimintaa.

Seuraavassa kokoukseen ilmoittautuminen ja ohjelma:

* Aluksi tärkein eli ilmoittautuminen: sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla Juha Toivoselle to 18.9.2014 mennessä - juha.toivonen@pp8.inet.fi, tai tekstiviestillä tai soittamalla kännykkään 040 756 0378. Ilmoittautuminen onnistuu myös kotisivuillamme kohdassa KESKUSTELUPALSTA, sinne on avattu keskustelu - "Ilmoittautuminen jäsenten tapaamiseen Turkuun".

LAUANTAI 18.10.
* Kokoonnumme hiihtämään Paimion hiihtoputkeen Paippiin klo 13.30.
- Paipin osoite on Prosessitie 3, Paimio, puhelimet 02 47 04501 tai 040 746 1331.
  - Hiihtoa n. 13.40-14.40 eli tunnin verran (toki Paippiin saa tulla hiihtämään jo aikaisemminkin). Hiihdon jälkeen on sauna, joten varaa pyyhe mukaan.
  - Saunan jälkeen kahvit ja puheenjohtajamme Pekka Anttosen tervehdyssanat.
** Hiihtoputkimaksun ja kahvit tarjoaa yhdistyksemme.

* Noin klo 16 lähdemme kohti Turkua, jonne matka kestää n. 20 minuuttia.
 
* Turussa majoitumme n. klo 16.30 Hotelli Hamburger Börssiin, joka sijaitseen Turun ydinkeskustassa.
- Hotellivarauksesta huolehtii jokainen itse, varauksen yhteydessä kannattaa myös varata autopaikoitus - varauksen voi tehdä vaikka heti - se tulee kuitenkin tehdä viimeistään 30.9.
- Hotelli Börssin osoite on Kauppiaskatu 6 ja puh. 02-337 3800, sähköposti: myyntipalvelu.turku@sokoshotels.fi
- Varauksen yhteydessä tulee mainita tapahtumamme tunnus "Worldloppet Masters Finland", tämä mahdollistaa majoittumisemme sopimushinnat.
- Majoittuminen maksaa kahden hengen huoneessa 84 € eli 42 €/hiihtäjä ja yhden hengen huoneen hinta on 74 €.
** Majoittumisen maksaa kukin osallistuja itse.

* Klo 17.30-19.00 on yhdistyksemme virallinen vuosikokous hotellin Regina-kokousosastossa.
- Yhdistyksen hallitus kokoontuu 19.9. päättämään vuosikokouksen asioista. Esityslista julkistetaan kokouksen jälkeen. Jo tässä vaiheessa on kuitenkin selvää, että vuosikokouksessa esitellään uusi MASTER-hiihtoliivi.
** Kokouksen aikaisen tarjoilun maksaa yhdistys.

* Klo 20.00 alkaa yhteinen illallinen hotellin Oscar Pub & Grillissä.
** Illallisen juomineen maksaa kukin osallistuja itse.

SUNNUNTAI 19.10.
* Aamiainen klo 8.00-9.30 sisältyy huoneen hintaan.
* Klo 10.00-11.00 halukkaille mahdollisuus pieneen kävelyretkeen historiallisessa Turun keskustassa - sateen tai lumimyrskyn sattuessa nautimme muuten vain yhdessäolosta Börssin tiloissa.
* Klo 11.00-12.00 huoneiden luovutus.
* Kotiinpaluun yhteydessä on vielä mahdollisuus käydä hiihtämässä Paimion hiihtoputkessa, jossa on hiihdon jälkeen mahdollisuus käydä suihkussa. Kassalla tulee kertoa olevansa Masteri, jotta yhdistys voi huolehtia maksusta.

*** Yhdistys ei järjestä yhteistä kuljetusta tilaisuuteen, vaan jokainen huolehtii kulkemisesta ja sen kustannuksista itse tai sopivassa porukassa.
(Jos joku tulee julkisilla kulkuneuvoilla Turkuun, niin kulun järjestämisestä Turusta Paippiin voi ottaa yhteyttä Juha Toivoseen.)

***** Tapaaminen pidetään, jos 18.9.2014 mennessä on ilmoittautunut hallituksen lisäksi kymmenen (10) Masteria, muussa tapauksessa tapaaminen peruutetaan. Seuraava tapaaminen on sitten keväällä 2015 Finlandia-hiihdon yhteydessä.

Siispä tervetuloa Turkuun !

Pekka Anttonen
puheenjohtaja
                  
 Tietoa Börssistä ja sijaintikartta www.sokoshotels.fi/fi/turku/sokos-hotel-hamburger-bors