Hiihtokausi 2018-2019

WORLDLOPPET HIIHTOJEN KAUSI EUROOPASSA ON ALKAMASSA !

 

Worldloppetin Euroopan hiihdot ovat ilmeisesti alkamassa, koskapa Masterit Teuvo Valve (oik), Timo Suvanto ja Kymppimasteri Risto Kemiläinen ovat kuvattu Helsingin lentoaseamalla torstaiaamuna 17.1. matkalla kohti Itävaltaa ja melkein lumetonta Obertilliachia. Kuvan on ottanut Masteri Kari Jylhä.

 

Lähettäkääpä muutkin hiihtoihin matkaavat kuvia ja jutunpoikasia kotisivujen toimitukseen osoitteeseen: juha.toivonen@pp8.inet.fi

*********************************************************************************

 

Heti marraskuun 1.päivänä olivat Masterit Airi Suni ja Eero Leppänen sonnustautuneet lumille Valkelaan. (Kuva Airi Suni)

MUTTA HIIHTÄMÄÄN PÄÄSEE MONESSA PAIKKAA IHAN ULKOLADULLE

"Onhan sukset jo rasvattu? Huomenna torstaina 01.11.2018 klo 08 alkaen pääsee baanalle! " Näin kerrotaan Valkealan Kajon kotisivuilla.

"Tykkilumen käyttö on maksullista ja hiihtoliput voi lunastaa Valkealatalon kahviosta ja kahvion ollessa kiinni urheilukentällä olevasta suksenhuoltokopista. Alle 14-vuotiaat saavat hiihtää ilmaiseksi ja yli 14-vuotiaiden päivälippu on 8 euroa. Baanalle voi lunastaa myös kausikortin, joka maksaa 100 euroa."www.valkealankajo.fi