MYYNTIPALSTA

Hei ! (8.2.2023)

 

Myynnissä hyväkuntoiset Master-sukset!      

 Pituus 200 cm, painoluokka 75 - 80, täysin virheettömät, luistopinnat voideltu ja huollettu, hiihdetty n. 30 km.

Sns siteet. Hp. 200€.

 

Voin tuoda sukset Finlandia Hiihdon yhteydessä Lahden Hiihtostadionille. 

Jouni Syväranta 

040 5543860 

jouni.syvaranta@gmail.com 

******************************************************************************

WLMFIN-SUKSIEN MYYNTI

 

Worldloppet Masters Finland ry teki yhteistilauksen Peltoselta syksyllä 2016: WL- ja WLMFIN- logoin personoidut perinteisen karvapohjasukset siteineen, valmis paketti 330 € / pari.

Tietoja tästä parista:

  • pituus 195
  • side SNS
  • hiihdetty n. 25 km testejä erilaisissa lumioloissa
  • painoluokaksi tilasin 76 kg stiff, mutta tuli alle 70 kg ja kaiketi notkea.

Sukset ovat käyttämättömät, eli ei kulmista tai naarmuja. En usko enää ikinä laihtuvani sitä tarvittavaa vähintään 10 kg, jotta voisin näitä käyttää. En siis itse pääse näillä "mihinkään", koska ovat minulle aivan liian löysät. Karvaa on poistettu Peltosen ohjeen mukaan edestä 5 cm ja takaa n. 3 cm, mutta ei auta tarpeeksi. Mukaan tulee 2 paria käyttämättömiä karvoja.

Kävin Peltosen tehtaalla Heinolassa talvella 2018 ongelmani kanssa, jolloin yrittivät jäykistää suksia ns. uunituksella eli uudella lämpökäsittelyllä, mutta se ei auttanut, vaan jäykkyys pysyi ennallaan. Nämä on myös mitattu teknisin välinein (ski selector ja puristusmittari).

Koska en usko itse pystyväni koskaan näitä käyttämään, eikä perheenjäsenissäkään ole näille sopivan kokoisia hiihtäjiä, niin tarjoan niitä yhdistyksen jäsenistölle, jotta pysyisivät ns. siinä "perheessä / porukassa" mihin kuuluvat. Nämä ovat aika uniikit ja hienon näköiset. Nyt tarvitsevat normaalin luistovoitelun ennen hiihtämistä.

Hp 180 €.

 

Tate Vanhamäki, Kirkkonummi, ex WLMFIN #300 tate987s@kotikone.fi

050-5736 987