Lasten Finlandia 23.2.2016

Tässä Masterien talkoolaiset yhteiskuvassa 23.2.2016 Lasten Finlandiassa. Kuvasta puuttuu Ulla Pirhonen. (Kuva Pekka Anttonen)

Masterit talkoilivat sekä ladulla että muissa tarpeellisissa paikoissa.

Mukana talkoissa olivat: Matti Virtanen, Kari Tamminen,  Erkki Oinaskallio, Lea Pesola, Ulla Pirhonen, Erkki Kilpeläinen, Seppo Jokipelto, Martti Hakulinen, Pekka Anttonen, Irma Anttonen ja Antti Anttonen.

Eipä jättipapukaija pelästyttänyt nuorta hiihtäjää, vaikka kolari meinasi tulla.
Yhdistyksemme edellinen puheenjohtaja Seppo Jokipelto seuraa tarkkana nuoren hiihtäjän menoa.
Ulla Pirhonen tässä tarkkailuasemissa.
Maistoi se ruoka Mastereillekin talkoiden jälkeen.
Heli Silla Lahden Hiihtoseurasta ja Lasten Finlandian johtaja Kari Koskinen tyytyväisinä tapahtuman onnistumisesta.

****** Kuvat Pekka Anttonen.

HIENOA MASTERIT !

Kaikkiaan yksitoista (11) hiihdon ystävää on ilmoittautunut LASTEN FINLANDIAN talkoisiin 20.1. mennessä.

Ja vielä pääsee mukaan. Ilmoittautumiset Pekka Anttoselle - yhteystiedot alla.

 

LASTEN FINLANDIA 23.2.2016

 

Lasten Finlandia järjestetään tiistaina 23.2.2016. Hiihto on suunnattu Lahden ja sen ympäristön ala-asteen luokille 1-4. Tapahtumaan odotetaan kahta tuhatta innokasta koululaista.

Itse hiihto tapahtuu ns. hyppyrimäen ylätasanteella. Hiihdettävät matkat ovat 1. ja 2. luokkalaisille 1,3 km ja 3. ja 4. luokkalaisille 1,7 km.

Koululaisten ohjaamiseksi sekä ladulla että lähtöpaikalla tarvitaan aikuisia.  Tähän toimintaan on meitä Mastereita pyydetty avuksi talkoilemaan – ota mukaan talkoilemaan vaimosi/miehesi tai asiasta innostuneet kaverisi.

Mastereiden hallitus käsitteli asiaan kokouksessaan 5.1.2016 ja toivoo, että varsinkin Lahden ympäristössä asuvat jäsenet tarttuisivat asiaan.

Tapahtuma kestää klo 9stä iltapäivään noin klo 14 asti..

Tule siis mukaan ohjaamaan ja kannustamaan lapsia hiihdon pariin. Sukset ja Masterliivi mukaan. Tarkemmat tiedot saat ilmoittautumisen jälkeen.

*** Ilmoittaudu talkoolaiseksi 20.1.2016 mennessä puheenjohtaja Pekka Anttoselle: sähköposti pekka.anttonen@elisanet.fi tai puh. 050 550 1650.

Lapsissa ja nuorissa on hiihtomme tulevaisuus !

Talkooterveisin

Pekka Anttonen    

Puheenjohtaja    

Hiihtomatkat :

  • Punainen: 1,3 kilometriä. 1. ja 2. luokkalaiset
  • Sininen: 1,7 kilometriä. 3. ja 4. luokkalaiset

Lasten Finlandia palaa vuoden tauon jälkeen ohjelmaan. Tapahtuma järjestetään tiistaina 23.2.2016 ja se on suunnattu Lahden, Nastolan ja Hollolan ala-asteen luokille 1-4.

Tapahtumaan odotetaan noin kahta tuhatta koululaista. Kaikki osallistujat palkitaan mitaleilla ja kannustusjoukkojakin tsempataan mukaan.

 

****************************************************************************************************************************************************************************************************************************