Ensilumen leiri Kiilopäällä 2016

ONNISTUNUT ENSILUMEN LEIRI !

Ensilumen leiri Kiilopäähiihdon 26.11. ympärillä oli kaikkiaan onnistut. Kiilopäälle ja läheiselle Saariselälle oli kokoontunut yli 20 Masteria.

Kiilopään-Saariselän ladut sopivat mainiosti talven ensimmäisten pitkien lenkkien maastoiksi. Ladut olivat hyvät ja lunta mainiosti. Sää suosi hiihtäjiä tällä viikolla, pakkanen vaihteli 2 ja 8 asteen välillä.

Savusaunan löylyt yhdessä Marjo Matikaisen ja Peltsi Pertti Peltosen kanssa kruunasivat viikon aherrukset.

Tero Kasala ja Matti Vanhanen olivat kasanneet meille etelästä tulleille hiihtäjille mukavan ohjelman hiihtämisen lisäksi.

Mielestäni kannattaa harkita, että Masterit tulevinakin vuosina järjestäisivät ensilumen leirinsä juuri Kiilopäällä. (JT)

 

Kansainvälisen Hiihtokoulun aktiivi ja voitelun asiantuntija Axa Sorjonen näyttää miten Peltosen Mastersukset ja karvat saa luikkaaksi, mutta pitäväksi. Voitelua seuraavat silmä tarkkana Matti Vanhanen (oik), Juha Toivonen ja JP Roos. (Kuva Teuvo Valve)

Kuvassa näkyvää KVHK-OPTIWAX-LUISTONAUHAA voi ostaa Kansainvälisen hiihtokoulun ry:n kotisivuilta ja tukea samalla tätä hyvää toimintaa:

http://www.xn--kansainvlinenhiihtokoulu-xbc.fi/

Vanhasten Hotelli Riekonlinnaan kokoamassa suksimuseossa Masterit ryhmäkuvassa: Juha Toivonen (vas), Asko Sievänen, Pentti Montonen, Matti Vanhanen, Touko Tuominen, Pekka Anttonen, Finlandia-hiihdon Ikineuvos Tuomo Tarvainen, Irma Anttonen, Risto Laurila, Kaarina Vanhanen, Maarit Kärkkäinen, JP Roos ja Terho Behm. Lapissa ja Saariselällä ollesasi kannattaa käydä Riekonlinnan suksimuseossa, siellä on paljon katsottavaa. (Kuva Teuvo Valve)

 

 

Masterien Ensi lumen leiri Kiilopäähiihdon 26.11.2016 ympärillä

Vuosikokouksessa esitetyn toivomuksen pohjalta järjestetään Masterien Ensi lumen leiri siten, että osallistujilla on mahdollisuus osallistua vuoden 2016 Kiilopäähiihtoon.

Mastereille yhteistä ohjelmaa:  perjantaina 25.11. ennen Kiilopäähiihtoa osallistujilla on mahdollisuus paneutua ammattilaisten opastuksella hiihtotekniikkaan. Lisäksi Kiilopäähiihdon jälkeen pyritään järjestämään  yhteinen illallistilaisuus hiihtäneille ja paikalla oleville leiriläisille.  Tarkemmat tiedot ohjelmasta osallistujille syksyn aikana.

Ensi lumen leirille ajankohdan pituuden voi siis valita monella eri tavalla, kunhan sisällyttää aikaan Kiilopäähiihdon.

Kiilopäähiihtoon on tehty paketit hiihtoon osallistuville Mastereille ja heidän ystävilleen:

Kisamajoitus Kiilopäällä:

Hotellipaketti 2 yötä

Majoitus Hotelli Niilanpäässä 70 €/hlö/ 2 yötä, jaetussa kahden hengen huoneessa, kun majoittujia on kaksi. Hinta sis. aamiaiset, iltasaunan. Lisäyöt 35 €/hlö/yö.

Majoitus Hotelli Niilanpäässä 130 €/2 yötä, yhden hengen huoneessa.  Hinta sis. aamiaiset, iltasaunan. Lisäyöt 65 €/hlö/yö.

Mökkipaketit min. 3 yötä:

Lapin mökki 2-4 henkilölle: 30m2/mökki: yksi huone, jossa kaksi kerrossänkyä (alapeti 120x200, yläpeti 80x200), keittonurkkaus (astiat, mikroaaltouuni, 2xsähkölevy, jääkaappi, kahvinkeitin), pöytä & tuolit, tv sekä vaatekaapit. Mökissä on lisäksi sauna/suihku, wc ja vaatteiden kuivauskaappi. Sähkölämmitys. Mökit sijaitsevat n. 50 metrin päässä Suomen Latu Kiilopään päärakennuksesta. Kaikki mökit ovat savuttomia, mökkeihin voi ottaa lemmikin.

Hinta 270e/mökki/3 yötä, sisältää liinavaatteet + pyyhkeet sekä lähtösiivouksen. Lisäyö 90 €/yö.                      

Hirsimökki 2-4 henkilölle: 44m2/mökki: makuuhuone kahdelle, takkatupakeittiö (levitettävä vuodesohva), tv, kahvinkeitin, sähköliesi, mikroaaltouuni, jääkaappi, takka, sauna/suihku, wc. Mökeissä on lisäksi vaatteiden kuivauskaappi, pieni ulkovarasto (kylmä) ja autonlämmityspistoke. Kaikki mökit ovat savuttomia, mökkeihin ei voi ottaa lemmikkieläimiä.

Hinta 300 e/mökki/3 yötä sisältää liinavaatteet, pyyhkeet, korillisen takkapuita sekä lähtösiivouksen. Lisäyö 100€/yö.

**Puolihoito mökkimajoitukseen (aamiainen +päivällinen) 30 €/hlö/vrk.

**Päivällinen hotellimajoitukseen 20 €/hlö/vrk.

Varaukset suoraan Kiilopäälle sähköpostilla: kiilopaa@suomenlatu.fi  varauksen yhteydessä mainitaan Masterien varaustunnus ”hiihto2016”. Tai puhelimella 016 670 0700.

Lisätietoa majoituksesta. http://www.kiilopaa.fi/majoitu-mukavasti.html

Nyt siis esim.  keräämään sopiva porukka mökkimajoitusta varten ja varaamaan majoitus mahdollisimman pian joko mökistä tai hotellista.

Ilmoittautuminen Kiilopäähiihtoon osoitteella: http://www.suomenlatu.fi/tapahtumia/kiilopaahiihto.htmlYhteyshenkilö Masterien puolesta on sihteerimme Tero Kasala, kerrothan ilmoittautumisesi Terolle joko sähköpostilla tero.kasala@valmet.com tai puh. 040 587 9323. Terolta voi tarvittaessa kysellä lisätietoja.

Pane viesti Terolle tulostasi, jotta hän tietää ketä on tulossa ja osaa sovittaan järjestelyt.

***************************************************************************