Imatran jäsentapahtuma 6.-8.11.2020

Tässä Imatran ensilumen ladun iloiset hiihtäjät ryhmäkuvassa: Pentti Montonen (vas), Hannu Syrjänen, Eija Stenström, Jorma Töllinen, Juha Toivonen, Jouni Rautkoski, Jouko Ranta, Marjatta Ranta, Seppo Vaihia, Risto Ihamäki, Teuvo Valve (polvillaan), Pekka Anttonen, Kari Kilpinen, Sami Vaihia, Esko Kaipainen, Risto Laurila, Jouni Viitamäki, Rauno Kousa, Eija Silvan, Veli Porri ja Jarmo Lehtinen. (Kuva Teuvo Valve)

TERVEISET IMATRALTA

Hiihdon ja Imatra Span hyvän ja runsaan ruuan lisäksi pidimme lauantaina Imatra-kabinetissa yhteisen kahvi- ja keskustelutilaisuuden lauantaina klo 13. (Tässä tilaisuudessa olivat läsnä myös kuvasta puuttuvat Heikki Marjakangas ja Urpo Puumalainen).

Tilaisuuden avasi tämän jäsentapahtuman pääjärjestäjä Risto Ihamäki. Risto toivotti kaikki tervetulleeksi ja totesi samalla, että nämä yhteiset syksyiset tilaisuudet näyttävät kiinnostavan jäseniä. Täällä Imatrallakin meitä on suunnilleen saman verran kuin oli vuosi sitten Jämillä. Edelleen Risto totesi, että on välillä mukava hiihtää ulkona putken sijaan. Lauhoista säistä huolimatta ladut ovat olleet yllättävän hyvässä kunnossa.

Keskustelun kuluessa käytiin lävitse, että meidän perinteinen Lapin ensilumen leiri on Kiilopäähiidon 12.12. yhteydessä. KIILOPÄÄLTÄ KANNATTAA VIELÄ KYSYÄ MAJOITUSTA MASTERIEN ERIKOISHINTAAN - ERITYISESTI HOTELLIN PUOLELLA ON PERUUTUSPAIKKOJA -  MYÖS YKSI 4 h MÖKKI VIELÄ VAPAANA (tämä tieto on päivitetty 17.11.2020). Katso tarkemmat ohjeet näiltä kotisivuilta.

Tulevan talven WL-hiihtojen kohtalot ovat monelta osin avoinna. Joidenkin hiihtojen osalta on olemassa jo joukko eritysjärjestelyjä. Esim. Vasaloppetin 90 km pääpäivänä matkaan pääsee vain 400 mieshiihtäjää ja 100 naishiihtäjää - siis käytänössä eliittiryhmä. Muille hiihtäjille annetaan mahdollisuus hiihtää valitsemansa hiihto 12.2. alkaen.

Pekka Anttonen totesi, että meiltä olisi lähdössä 3 joukkuetta Stafettsavaan, mutta hiihdon kohtalo on vielä epäselvä. (Vasalopettin kotisivuilla Vasaåket 2021, ei 11.11. enää löytynyt Stafettvasania eli näyttää siltä, että hiihto on peruutettu). Toisena asiana Pekka totesi, että yhdistyksen olisi hyvä jatkaa yhteydenpitoa Suomen WL-hiihdon eli Finlandia-hiihdon kanssa.

Tulevan talven jäsenmatka on suunniteltu tapahtuvaksi Norjaan. Birkebeinerennetin tilanne on vielä avoin. Järjestäjien mukaan selviää tammi/helmikuussa 2021. (Informoimme tästä ja Stafettvasanista heti, kun tiedämme tarkemmin.)  https://birkebeiner.no/en/ski/birkebeinerrennet-54-km

Heikki Marjakangas esitti harkittavaksi yhdistyksemme nimen muuttamista esim. Worldloppet Skier's Finland ry. Tämä nimi vastaisi paremmin nykyisiä sääntöjä. Lisäksi hiihtäjät ovat tunnetusti hyvin aktiivisia silloin, kun he vasta tavoittelevat Master-arvoa. Tässä on huomioitava, että Master-arvon myötään Worldloppet eikä yhdistys. Ajatus sai varsin myönteisen vastaanoton.

Kokouksessa tehtiin myös muutama päätös:

1.Kaikille Imatralla olleille teetetään 20 kpl yhdistyksen jäsenhankintakäyntikortteja. Juha Toivonen käynnistää hankinnan.

2. Kysytään jäseniltä onko vielä halukkaita hankkimaan Peltosen tekemiä Masterien 30-juhlasuksia. Risto Laurila tiedustelee valmistusta ja aikataulua Peltoselta/Jarmo Pilliltä. Asian selvittyä jäsenistölle lähetään tiedustelu.

3. Masterien hiihtoliivin osalta tehdään myös tarveselvitys eli kysytään halukkuutta ostaa  liivi. Eija Silvan on luvannut hoitaa tilaukset. Samalla teetetään yhdistykselle varastoon muutama yleisempi kokoinen hiihtoliivi.

4. Päätettiin, että ensi syksynäkin järjestetään jäsentapaminen Imatran tapaan joko johonkin hiihtoputkeen tai varastoidusta lumesta tehdylle ladulle. Hallitus sai tehtäväksi tutkailla vaihtoehtoja. (JT)

 

Hei Masterien jäsenet ja ystävät - jäsentapahtuma 6.–8.11. 2020 Imatralla

 

JA EIKUN VAIN VARAAMAAN MAJOITUS IMATRALTA !!!

 

Näin pääset mukaan:

  • jokainen huolehtii itse Imatran Kylpylän jäljempä olevien ohjeiden mukaan majoituksensa varaamisesta. Kuten Kylpylän kirjeessä todetaan, voi majoituksen varata pitemmäksikin ajaksi kuin pe-su. Varauskoodi on wlmasters.
  • lisäksi olisi hyvä, jos majoituksen varattuasi ilmoittat osallistumisesta sähköpostilla Risto Ihamäelle: riku49er@gmail.com, puh.  040 535 5740 (myös tekstiviesti käy) tai Juha Toivoselle: juha.toivonen@pp8.inet.fi, puh. 040 756 0378 (myös tekstiviesti käy), näin saamme tiedon tulijoista ja osaamme varautua yhteiseen palaveriimme.
  • lauantaina 7.11. klo 13.00 meillä alkaa yhteinen kokous Kylpylän tiloissa. Muu mahdollinen ohjelma muotoutuu lähempänä tapahtumaa. Yhdistys tarjoaa kokouskahveet ja sämpylät.
  • ja mikä on myös mukavaa, niin täällä tapaat "vanhoja tuttuja", myös ystävät ja perheenjäsenet ovat tervetulleita

Ensilumen ladulle ja majoitukseen on kova ”tungos”, joten kannattaa ilmoittautua mahdollisimman pian.

*** Tapaamisessa me kaikki tietysti huolehdimme koronapandemian edellyttämistä turvatoimista !

Tässä alla ensilumen ladun latuprofiili:

Tässä alla Imatran Kylpylän kirje meille pikkuisen muokattuna:

WL-Masters Finland Syystapaaminen Imatran Kylpylässä 6. – 8.11.2020

 

Hyvät Masterit

Ohessa info syystapaamiseemme Imatran ensilumenladulle. Majoitukset vieressä Imatran Kylpylässä.

Virallinen kokoontuminen otsikon mukaisesti, mutta mikäänhän ei estä oleskelemasta ja hiihtämästä pitempäänkin. Esim. to-su tai to-ma ?

Ensilumipaketti:

Minimi yöpymismäärä ensilumenladunleiripaketissa on 2 yötä eli pe-su riittää. Huoneet saa käyttöön klo 16.00 mennessä ja toki aiemminkin, jos ne on ehditty siivota. Tavarat voi toki aiemminkin jättää matkatavara-huoneeseen ja vaatteita voi vaihtaa kuntosalin pukuhuoneilla.

Tällä hetkellä tilaa on kaikissa muissa huonetyypeissä paitsi hostellissa. Sport- huoneita on jäljellä tällä hetkellä 9 kpl, promenadi- economy-, ja standard- huoneissa on paremmin tilaa.

Varauskoodi on ”wlmasters”, jolla jokainen voi tehdä varauksen ja saadaan näin kohdistettua varaukset saman ryhmän alle. Tällöin varaukset tulee tehdä myyntipalvelumme kautta joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Yhden kokoustilan tarjoamme majoittuvalle ryhmälle veloituksetta. Kahvi/tee ja sämpylä 9 €/hlö.

Kokous lauantaina klo 13.00 Kylpylähotellin tiloissa.

 

Hostel- ja Sporthuone                                     Promenadihuone

(Huoneessa majoittuu 3-6 hlöä)                         (huoneessa majoittuu 3-4 hlöä)

2 vrk, 79 €/hlö/vrk                                             2 vrk, 89 €/hlö/vrk

3-5 vrk, 70 €/hlö/vrk                                          3-5 vrk, 80 €/hlö/vrk

yli 5 vrk 63 €/hlö/vrk                                           yli 5 vrk, 73 €/hlö/vrk

 

Standard- ja Economyhuone                            HUOM ! Nämä hinnat ovat voimassa, jos

(Huoneessa majoittuu 2-3 hlöä)                           meitä tulee vähintään 11 henkeä

2 vrk, 89 €/hlö/vrk

3-5 vrk, 80 €/hlö/vrk

yli 5 vrk 73 €/hlö/vrk

Hintaan sisältyy majoitus, buffet-ruokailut (aamiaiset, lounaat, päivälliset), kuntosalin vapaa käyttö, vapaa pääsy kylpylä Taikametsään ja ensilumenladun hiihtopassi leirin ajaksi.

Lisätietoja ladusta löytyy www.ensilumenlatu.fi

Varaukset min. 2 vrk/ min. 11 hlön ryhmille.

Alustava varaus kannattaa tehdä mahdollisimman pian.

Laitan liitteenä vielä ryhmävarausehtomme.

Varaukset jokainen hoitaa itse koodilla ”wlmasters” joko puhelimitse tai sähköpostilla.

keskus 0207 100 500   suora 040 641 6625 www.imatrankylpyla.fi

mailto: myynti@imatrankylpyla.fi

 

Annan myös mielelläni lisätietoja. Ystävällisin terveisin,

Kati Ikävalko

Myyntipäällikkö IMATRAN KYLPYLÄ

Purjekuja 2, 55420 Imatra

keskus 0207 100 500

suora 040 641 6625 www.imatrankylpyla.fi

 

Tästä linkistä löydät viime syksyn jäsentapahtuman, joka oli Jämillä: Jämin jäsentapahtuma 18.-20.10. 2019

PDF-tiedostoRyhmäehdot_Imatra.pdf (33 kB)
Ryhmävarausten ja peruutusten ehdot.
PDF-tiedostoImatran 2020 kirje.pdf (401 kB)
Tässä Imatran kirje, joka on lähtenyt jäsenille.