Jämin jäsentapahtuma 18.-20.10. 2019

Kuvassa vasemmalta seisomassa Jorma Pöyry, Jorma Töllinen, Touko Tuominen, Raimo Hyvönen, Jarmo Lehtinen, Jouko Alm, Matti Rajasaari, Eero Leppänen, Hannu Syrjänen, Matti Hannila, Kari Kilpinen, Pekka Anttonen, Kari Tamminen, Timo Hakulinen, Esko Kaipainen, Pia Ullberg, Seppo Vaihia, Risto Ihamäki. Kyykyssä vasemmalta Risto Laurila, Eija Silvan, Airi Suni, Jouko Haaranen, JP Roos, Sami Vaihia. Hiihtämässä olivat myös Bengt Beijar, Timo Liinamaa, Hannu Ahola ja Sulevi Heinonen. (Kuva Juha Toivonen)

MASTEREILLA ONNISTUNUT JÄSENTAPAAMINEN HIIHDON MERKEISSÄ JÄMILLÄ !

Lähes 30 Masteria eri puolilta Suomea oli 18.-20.10. kokoontunut Jämin hiihtotunneliin hiihtämään ja tapaamaan toisiaan.  Ahkerimmat taisivat saada täyteen 100 kilometriä tunnelin kohtuu hyvässä kunnossa olleilla laduilla. Toisille riitti näin kauden avajasiksi muutama kymmenen kilometriä . Sauna oli lämmin joka päivä. Jäsentapaamisen valmisteluista ja sujuvuudesta vastasi hallituksen jäsen Risto Ihamäki. Hänelle suuret kiitokset.

Lauantaina oli Reima Hotellin kokoustilassa yhteinen palaveri, josta yllä oleva kuvakin, kahveineen ja ansiokkaine alustuksineen ja keskusteluin. Valmentautumisen periaatteista meille varttuneimmille hiihtäjille puhui käytännönläheisesti Esko Kaipainen.

 

Esko Kaipaisen havainnollinen kolmio kertoo, että kunnon kohottamisessa ja ylläpidossa on kaikkein keskeinen alue PK eli peruskestävyys, johon tulisi käyttää harjoitteluajasta 80 %. VK eli vauhtikestävyysalueella olevaa harjoittelua voisi olla korkeitaan 15 %. Ja tehoharjoittelun 5 % osuuteen ei tavallisten kuntoilijoiden tulisi mennä ainakaan ennen lääkärärintarkastusta. Tuon puuttuvan 5 % voi kuntoilija käyttää vaikkapa pikkuisen tehokkaampaan rykäisyyn VK alueella.

Ristot Ihamäki (vas) ja Laurila seuraavat Esko Kaipaisen mielenkiintoista esitystä.
Aamiainen tuntui maistuvan Jarmo Lehtiselle (vas) ja Pekka Anttoselle.
Samoin tälle porukalle maistui ruoka. Hannu Syrjänen (vas), Matti Hannila, Risto Laurila, Airi Suni, Kari Kilpinen ja takapöydässä Jorma Töllinen.
Hiihtokilometrien nielijät Jorma Pöyry (vas) ja Risto Ihamäki.
Hiihtotunnelin puolella Jorma Töllinen (vas), Risto Laurila, Pia Ullberg, Matti Hannila, Jorma Pöyry, Timo Hakulinen, Risto Ihamäki, JP Roos ja Juha Toivonen.
Kyllä sitä pitää välillä kuvaankin pysähtyä. Esko Kaipainen (vas), Risto Laurila, Seppo Vaihia, Pekka Anttonen ja Kari Kilpinen.

Kuvat Juha Toivonen

***********************************************************************************

Olethan ilmoittautunut Masterien syystapaamiseen - mukaan Masterit, Master-arvoa tavoittelevat (ks. yllä kohta uusista säännöistämme) ja Masterien ystävät "

Iloittautumisaikaa jatkettu 1.10.2019 asti !!!

 

Syksyn Mastertapaaminen Jämin hiihtotunnelissa  18.-20.10.2019

Vuoden tauon jälkeen palaamme jälleen syystapaamisiin maamme eri sisähiihtopaikoissa eli hiihtotunneleissa. Tänä vuonna kokoonnumme Satakunnassa Jämillä 18.-20.10.2019. Paikalle voi tulla koko ajaksi tai vain vaikka päiväksi.

Majoittumisen olemme varanneet hiihtoputken läheltä noin 100 metrin päässä sijaitsevasta Reima Country Center hotellista 2 henkilön huoneista, hinta 80 €/vrk.  Kaverukset voivat varata yhteisen huoneen tai sitten löydät paikanpäältä huonekaverin. Tietysti tarjolla ovat myös lounas ja päivällinen sekä kahvit tykötarpeineen.

Aamiainen on tarjolla 8,50 €/hlö hintaan Lomahotelli Jämin ravintolassa.

Hotelilla on sauna, jota voimme pitää lämpimänä halualamme tavalla. Majoittuminen perjantaina klo 10 jälkeen. Hiihtämään pääsee jo aikaisemmin.

Yhteinen kahvi-ja palaveritilaisuus lauantaina klo 15.30 hiihtoputken lähellä. Tarkempi paikka selviää paikanpäällä. Yhdistys tarjoaa jäsenille kahvit ja maksaa hiihdot hiihtoputkessa.

Ilmoittautuminen syystapaamiseen tapahtuu seuraavasti – ilmoittaudu ja varaa majoitus 1.10. mennessä.

  • ota yhteys Reima Country hotelliin puh. 040 573 6120 tai sposti  myynti@jamikeskus.fi
  • kerro, että olet Masteri, kerro päivät, jotka haluat majoittumiseen ja mainitse spostissa ja puhelimessa majoitustunnuksemme ”MV5”.
  • lähetä samalla tieto ilmoittautumisestasi hallituksemme jäsenelle Risto Ihamäelle spostiin riku49er@gmail.com tai soita hänelle puh. 040 535 5740 – jotta, tiedämme ketä on tulossa.
  • lisätietoja saat tarvittaessa Ristolta – kysy mielellään spostilla.

** Myös Materien perheenjäsenet ja ystävät ovat tervetulleita hiihtämään !

Tapaamisiin Jämillä !

Tero Kasala                                                                    Risto Ihamäki

puheenjohtaja                                                                hallituksen jäsen

Liitteenä:

http://jamikeskus.fi/majoitus/hotellireimacountrycenter

http://www.jami.fi/harrastajat/hiihtotunneli                                                              

Masterien sääntömuutos jäsenyysehtojen muuttamisesta, joka hyväksyttiin viime vuosikokouksessa 22.2.2019 Lahdessa, on nyt virallisestikin voimassa !

" Jäseneksi voidaan hyväksyä myös Worldloppet Master-arvoa tavoitteleva hiihtäjä, joka omistaa Worldloppet passin ja on hiihtänyt vähintään kaksi hiihtoa."

Hae jäseneksi klikkaan linkkiä :Hae jäseneksi

*****************************************************************************************

**************************************************************************************