Kesäkuun jäsenkirje 2016

Lue kesäkuun 2016 jäsenkirje

 

 "Jäsenkirje kesäkuu 2016" jossa seuraavia asioita:

 

*** vielä muutama paikka vuoden 2017 WL-hiihtoomme Italian Marcialogaan 25.-30.1.2017  MARCIALONGA 2017 - Paikkoja voi vielä kysyä, mutta hinta voi olla toinen kuin Juhannukseen päättyneessä tarjouksessa (tämä lisäys tehty 1.8.2016)

*** Hanki omat hienot Mastereille "räätälöidyt" 30-vuotisjuhlasukset Peltoselta

*** Historiatoimikunta tarvitsee jäsenistön apua - tee kanssamme historiaa

*** Masterien 30-vuotisjuhla 19.11.2016 Lahden hiihtomuseon auditoriossa ja viereisessä ravintola Voitossa

*** Masterien Ensi lumen leiri Kiilopäähiihdon 26.11.2016 ympärillä

*** Mikä seuraksi kun ilmoittaudut tuleviin WL-hiihtoihin ?

*** Hanki nyt juhlavuoden kunniaksi itsellesi yhdistyksemme uusi hiihtoliivi !

 

 

Vielä muutama paikka vuoden 2017 WL-hiihtoomme Italian Marcialongaan 25.-30.1.2017

Hiihtoon on nyt ilmoittautunut lähes 30 hiihtäjää. Saimme PWT Urheilumatkojen kanssa sovittua, että ilmoittautumisaikaa jatketaan 24.6.2016 asti, myös Mastereiden ystävät voivat tulla mukaan. Katso ilmoittautumisesta tarkemmin  kotisivuilta kodasta Marcialonga 2017, pääset suoraa sivulle alla olevast linkista. Jäljellä olevat paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.tta

Paikkoja voi vielä kysyä, mutta hinta voi olla eri kuin 24.6. päättyneessä tarjoiksessa (tämä lisäys tehty 1.8.2016).

MARCIALONGA 2017

*****************************************************************************

TARJOUS VOIMASSA SIIS 11.9.2016 ASTI (päivätty 7.9.)

 

Hanki omat hienot  Mastereille  ”räätälöidyt”  30-vuotisjuhlasukset Peltoselta - Ostoaikaa jatkettu 31.8. asti (muutokset tehty 20.8.)

                                         

Olemme Peltosen suksitehtaan kanssa sopineet, että Masterit ja heidän perheenjäsenensä voivat ostaa kuvan  mukaiset sukset 330 €:n hintaan, joka sisältää mm. siteet kiinnitettynä.

Valittavana ovat perinteisen Skin-sukset  ja racing-malliston luistelusukset tai tietysti myös molemmat. 

Sitovat tilaukset 31.8.2016 mennessä Risto Laurilalle postitse tai sähköpostitse: risto.a.laurila@gmail.com. Jos kysyttävää,  niin soita Ristolle, tavattavissa  tiistaisin klo 19-20,  puh. 0500 494 961.

Täytä tämän tekstin allapuolella oleva "Suksen oston tietolomake" ja lähetä Ristolle. Toimi heti ! Täytä lomakkeen kaikki  kohdat, ne kysytään siksi, että sinulle voidaan tehdä mahdollisimman hyvin toimivat sukset.

Maksa sukset tilauksen yhteydessä Worldloppet Masters Finland ry:n tilille: FI65 5611 1620 0257 73. Viestikenttään tulee maksaessa kirjoittaa ”sukset ja maksajan nimi”. Tilaus astuu voimaan vasta maksun jälkeen.

Sukset valmistuvat Peltoselta saadun aikataulun mukaan marraskuun puolivälissä.

Ajatuksena on, että sukset luovutettaisiin Masterien 30-vuotisjuhlassa 19.11.2016 Lahdessa niille hiihtäjille, jotka ovat paikalla. Muille sukset Peltonen lähettää kotiosoitteeseen ja tällöin vastaanottaja maksaa rahdin. 

PDF-tiedostoWorldloppet-tarjous[1] A.pdf (724 kB)
Tästä saat Peltosen tarjouksen auki koko sivun kokoiseksi.
MS Excel -tiedostoSuksen oston tietolomake-2.xlsx (10 kB)
Täytä tämä "Suksen oston tietolomake"- saat auki klikkaamalla. Täytä kaikki kohdat ja lähetä sitten Ristolle : risto.a.laurila@gmail.com tai tulosta ja lähetä sitten Ristolle osoitteeseen: Lyhteenkatu 9 15700 LAHTI.

Yllä malliksi täytetty eli Juha on ostamassa 202 cm pitkät SKINI pitokarvasukset SNS siteillä (siis perinteisellä Salomonin siteellä) ja hiihtää 1500 km vuodessa. 

... ja tässä lyhyesti lyhenteiden selityksiä:

* SKINI on perinteinen suksi ja SKATING on luistelusuksi

* NNN on perinteinen Rottefella side, jossa on aluslevy, joka tarkoittaa, että siteen paikkaa voi muuttaa.

* Rottefella Xcelerator Pro Skate on aluslevyllä varustettu NNN-luisteluside, joka tarkoittaa, että siteen paikkaa voi muuttaa. Tätä valintaruutua ei ole tilauslistassa, mutta jos ostaa luistelusukset ja panee ruksin NNN-kohtaa saa nämä siteet.

* SNS on perinteinen Salomonin side

* SNS Pilot on Salomonin luisteluside, siinä liikkuva toinen kiinnityskohta, jotkut kaytävät tätä sidettä myös perinteisen suksessa. Monossa tulee olla kaksi kiinnitysrautaa.

Siteistä ja omien monojen sopimisesta erilaisiin siteisiin saa tietoa tarvittaessa Ristolta tai omasta urheilukaupasta.

 

Vaihtoehtoinen tapa ostaa sukset on tulostaa yllä oleva lomake ja sitten täyttää se  tai jos tulostus ei onnistu niin lähettämällä vastaavat tiedot vapaamuotosella kirjeellä postitse osoitteeseen:

Risto Laurila 

Lyhteenkatu 9      15700 LAHTI

 

*****************************************************************************

Historiatoimikunta tarvitsee jäsenistön apua – tee kanssamme historiaa

Nyt tarvitaan jäsenistöltä valokuvia ja vaikkapa liuskan mittaisia muisteloita. Jokainen voisi kaivella vanhoja valokuvia hiihtoreissuilta tai tapahtumista ja panna niitä tulemaan historiatoimikunnalle 15.8. mennessä. Valokuvissa olisi hyvä olla mistä ja milloin kuva on otettu, ketä kuvassa on. Lähetä paperikuvat ja tekstit Juha Toivoselle osoite: Vermlanninkuja 10   20750 Turku (kuvat digitoidaan ja palautetaan takaisin lähettäjälle). Digitaaliset kuvat ja tekstit sähköpostiin juha.toivonen@pp8.inet.fi .

Seurahistoriaa valmisteleva historiatoimikunta piti kokouksen 10.5. Humppilan Osuuspankissa. Tällöin todettiin, että tekstisivuja valokuvineen on valmiina reilut 100 sivua.

Joukko haastatteluista  on vielä tekemättä, samoin noin puolet historiatekstistä kirjoittamatta, joten työtä riittää.

*****************************************************************************

Masterien 30-vuotisjuhla 19.11.2016 Lahden hiihtomuseon auditoriassa ja viereisessä ravintola Voitossa.

Kalenteriin on hyvä merkitä jo nyt varaus juhlapäivästä.

 

Juhlatoimikunta, johon kuuluvat Eija Silvan, Tuula Pyykkönen, Risto Kemiläinen ja Pekka Anttonen, on kokouksessaan 21.4.2016 päättänyt jo monista juhlaan liittyvistä asioista. Syksyllä lisää juhlasta ja muista siihen liittyvistä asioista.

********************************************************************

Hanki nyt juhlavuoden kunniaksi itsellesi yhdistyksemme uusi hiihtoliivi !

Syksyllä 2014 lanseerattu uusi hiihtoliivi on yli 90 Masterin käytössä, mutta varsin monelta se edelleen puuttuu. Teemme nyt lisätilauksen, jos ja kun löytyy 10 uutta ostajaa.

Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa itselleni tämä hieno Mastereiden hiihtoliivi. Hinta on noin 90 € + postituskulut ja ostotilaukset ovat sitovia. Tee ostotilaus 30.8.2016 mennessä, niin saat liivin sopivasti marraskuun 30-vuotisjuhliin mennessä.                      

Toimi seuraavasti:

1.Lähetä sähköposti osoitteeseen eija.silvan@gmail.com tai

lähetä tekstiviesti tai soita Eijalle puh. 0400 885 129 (arkisin vasta klo 15.30 jälkeen)

2 .Kerro tilauksessa seuraavat tiedot: nimi, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite (jos on),3.Tilaamasi hiihtoliivin koko (katso kokotaulukko vanhasta jäsenkirjeestä tai kotisivuilta)

Hiihtoliivin tilaaminen 2016