Huhtikuu 2018

Vasaloppet-matkalle voi vielä ilmoittautua, vaikka jäsenkirjeen tekstissä päivämäärä on 10.5.2018. 

Ole suoraan yhteydessä Kokkolan matkatoimistoon !!!

(tämä on päivitetty 17.10.2018 JT)

Masterien jäsenkirje huhtikuu 2018

Jäsenkirjeen sisältö:

1.       Ilmoittaudu vuoden 2019 yhteiselle hiihtomatkalle Vasalopettiin, myös perheenjäsentä ja ystävien on mahdollista ilmoittautua matkalle

2.       Masterit 2020-luvulle, Pekka Anttonen

3.       Historiakirjaamme ”Elämyshiihtoja Maailmalla” on vielä muutama kappale ostettavissa

4.       Ennakkotietoa syksystä

1.       Vasaloppet 2019 – ilmoittaudu 10.5.2018 mennessä

Vuosikokouksessa 23.2. Lahdessa sovimme, että vuoden 2019 yhteisen hiihtomatkamme kohde on Vasaloppet-viikko. Ajatuksena on ollut, että Vasaloppet-hiihtojen lisäksi välipäivinä hiihtäisimme seudun monipuolisilla ja komeilla laduilla.   

Matkan järjestelyistä vastaa Kokkolan Matkatoimisto. Majoitus on varattu Orsan Vandrarhemistä, joka tavallisesti on ollut tuohon aikaan Itävallan hiihtomaajoukkueen käytössä, mutta nyt joukkue ei saavu sinne kotiMM-kisojen takia.

Tuona ajanjaksona hiihdetään seuraavat hiihdot:

-          su 24.2. Öppetspår    90 km               -  ma 25.2. Öppetspår 90 km

-          ti 26.2. Halvvasan 45 km                   -  pe 1.3. Stafettvasan 90 km 

-          pe 1.3. Nattvasan 90 km parihiihto

-          su 3.3. Vasaloppet 90 km

Masterien päämatka on tapahtuma, johon kuuluvat tiistaina 26.2. hiihdettävä Halvvasan ja perjantaina 1.3. hiihdettävä Stafettvasan. Tällöin matkaan lähdetään laivalla sunnuntai-ilta 24.2. Turusta ja palataanTurkuun sunnuntaiaamuna 3.3. ** Siis laivalla Tukholmaan ja sieltä Orsaan omalla bussilla, joka on käytössä koko matkan ajan. Matkan hinta noin 750 € (riippuu lähtijöiden määrästä), joka sisältää matkat ja majoitukset sekä paikan päällä aamiaiset ja illalliset. (Hiihtojen ilmoittautumismaksut eivät sisälly hintaan.)

Tavoitteena on saada viisi (5) viiden hiihtäjän joukkuetta Stafettvasaniin.

Rakenna oma hiihtoviikkosi

Kokkolan Matkatoimistolla on vuosien kokemus Vasaloppet-hiihtojen matkanjärjestäjänä. Voit myös rakentaa itsellesi toisenlaisenkin matkapaketin – kuitenkin toivomme, että sisällytät siihen Stafettvasan. Varsinkin varsinainen Vasaloppet on helposti sijoitettavissa Kokkolan Matkatoimiston muuhun ohjelmaan. Ole yhteydessä Kokkolan Matkatoimistoon tai Pekka Anttoseen muista vaihtoehdoista.

Matkalle ilmoittautuminenIlmoittaudu päämatkalle tai itse rakentamallesi matkapaketille 27.8.2018 Kokkolan Matkatoimistolle sähköpostilla: myynti@kokkolanmatkatoimisto.fi; puh 06 823 8300. Tarvittaessa lisätietoja samoista osoitteista.

Lisätietoja matkasta saat myös puheenjohtaja Pekka Anttoselta, sähköposti: pekka.anttonen@elisanet.fi; puh. 050 5501650.

Matkavakuutus

Matkavakuutus on hyvä ottaa, sillä eihän kukaan meistä tiedä tarkkaan, mikä on tilanteemme vajaa vuoden kuluttua. Jos sinulla on voimassa oleva vuosimatkavakuutus niin asia on OK. Mutta jos, sinulle ei sellaista ole niin voit ottaa juuri tähän matkaan soveltuvan matkavakuutuksen Kokkolan Matkatoimiston kautta maksaessasi matkan maksun ensimmäisen erän – esim. 9 vrk vakuutuksen hinta on 38,77€ ilman ikärajaa.

2.       Masterit 2020-luvulle

Vuosikokouksessa keskusteltiin hiihdon tulevaisuudennäkymistä Suomessa ja laajemminkin. Kehityssuunnilla on suora vaikutus mm. Masteryhdistyksemme toimintamahdollisuuksiin. Toimintamme on vakiintunut yhteisesti sovitulle ladulle. Miten tästä eteenpäin?

Haastan jokaisen Masterin tuomaan kortensa kekoon,” Masterit 2020- luvulle”

  • Hallitus haluaa kuulla jäsenistön ääntä. Syyskirjeessä tulee yhtenä osana jäsenkysely.
  • Toki otamme postia vastaan aiemminkin, esim. tulevan syksyn ja talven tapahtumien osalta.

3.     Historiakirjamme ”Elämyshiihtoja Maailmalla” on vielä muutama toisen painoksen    kappale ostettavissa hintaan 35 € postituskulut. Vaikkapa syntymäpäivä- tai joululahjaksi ystävälle tai omalle tytölle tai pojalle. Juha Toivoseen: juha.toivonen@pp8.inet.fi; tai puh. 040 756 037

4.       Ennakkotietoa syksystä

-          perinteiseen tapaan syystapaaminen lokakuussa – paikka ja aika vielä auki.

-          ensilumen leiri Kiilopäähiihtoon 24.11.2018 liittyen; lisätietoja jo nyt Suomen Ladusta

Kevätterveisin 10.4.2018

Worldloppet Masters Finland ry

Pekka Anttonen ************* *************Juha Toivonen

Puheenjohtaja****************************jäsenasiat

 

 

 

HEI !

Masterien huhtikuun jäsenkirje osisossa "JÄSENKIRJEET". Klikkaa linkkiä; 

Huhtikuu 2018

**** Tiedot mm. vuoden 2019 jäsenmatkasta Vasaloppettiin.