Joulukuun 2020 jäsenkirje

Joulukuun 2020 jäsenkirje 21.12.2020

Hyvät Masterien jäsenet !                                                                              

Tämän talven WL-hiihtojen toteutuminen on monen mutkan takana koko maailmassa riehuvan koronapandemian takia. Kaikki tähän mennessä hiihdettäväksi aiotut hiihdot on peruutettu. Tämän epävarmuuden takia Masterien hallitus on päättänyt, että keväälle 2021 suunnitellut yhteiset hiihtomatkat Ruotsin Vasaloppettiin ja Norjan Birkeen peruutetaan. Toivottavasti matkat pystytään toteuttamaan keväällä 2022.

Edelleen hallitus on päättänyt, että Imatran syystapaamisessa sovitut asiat: uusien Mastersuksien hankkiminen, hiihtoliivien tilaaminen ja uusien käyntikorttien painattaminen siirretään syksyyn 2021.

Yhdistyksen vuosikokous on edelleen suunnitteilla pitää Finlandia-hiihdon aattona 26.2.2021, mutta näin vain siinä tapauksessa, että se terveysturvallisesti mahdollista. Muussa tapauksessa vuosikokous siirretään syksyllä 2021 pidettävän perinteisen jäsentapaamisen yhteyteen. Hallituksen tämänhetkinen arvio on, että vuosikokous siirtyy syksyyn.

Toivottavasti itse kunkin kotipaikkakunnalta löytyy tänä talvena lunta ja latuja hiihdettäväksi. Näillä laduilla voi sitten vaikka hiihtää WL-hiihtoja virtuaalisesti. Virtuaalisiin WL-hiihtoihin ilmoittautumisohjeet löytyvät Worldloppetin kotisivuilta: Worldloppet – Ski Around the World kohdasta ”Virtual Racing”.

Hyvän Joulun ja Luistavien, Hohtavien Hankien Vuotta 2021 toivotellen !

Worldloppet Masters Finland ryn hallituksen puolesta

Tero Kasala

Tero Kasala

puheenjohtaja

********************************************************************************