Joulukirje 2017

MASTERIEN JOULUKIRJE 2017 (18.12.2017)
Hyvä Masteri!                                                                                                     

Vuosi 2017 on lopuillaan, mutta talven hiihtokausi WL-hiihtoineen on vasta alkamassa.

Tässä kirjeessä haluamme kertoa muutamasta asiasta!

1.       Historiakirjamme ”Elämyshiihtoja Maailmalla” ensimmäinen painos 200 kappaletta on nyt loppuunmyyty.

Hyvän menekin takia olemme uskaltaneet ottaa kirjasta toisen painoksen (60 kpl ja kaikki kovakantisina). Painos tulee kirjapainosta 18.12. alkavalla viikolla. Kirjan hinta on 35 € + postituskulut.

Nyt sinulla on vielä tilaisuus hankkia kirja omistukseesi tai melkeinpä joululahjaksi ystävällesi. Tee tilauksesi vaikka heti Juha Toivoselle: juha.toivonen@pp8.inet.fi tai puh. 040 756 0378.

2.       Tule mukaan joukkueeseen hiihtämään Stafettvasan pe 2.3.2018

Masterien viiden hengen joukkue (jopa kaksikin) on osallistunut hiihtoon vuodesta 2015 lähtien. Majoitus, laivamatka ja hiihdon ilmoittautuminen on alustavasti varattu Kokkolan Matkatoimistolta, näiden osalta matkan hinnaksi tulee n.230 €/hiihtäjä. Lähtö tapahtuisi ke 28.2. Turusta Viking Linellä klo 20.55 ja paluu Tukholmasta la 3.3. klo 20.00.

Jos olet menossa hiihtämään muutenkin Vasaloppettiin, niin sovita tämäkin hiihto ohjelmaasi. Lähde mukaan, ota yhteyttä 20.12. mennessä Juha Toivoseen, niin jutellaan tarkemmin matkasta – yhteystiedot löytyvät yltä. Aikaisempia hiihtoja voit katsoa kotisivuiltamme.

1.       Worldloppetille oma hiihtovaatteiden nettikauppa

Oletko muuten huomannut, että Worldloppet on avannut oman Mastereille räätälöityjen hiihtovaatteiden nettikaupan? Katso lisää kotisivuiltamme. Itse ostin (JT) vain Mastereille tarkoitetun T-paidan omalla nimelläni ja Masternumerolla – mielestäni laatu on hyvä.

            4.        Masterien hallitus ja historiatoimikunta kokoontuvat yhteiskokoukseen tiistaina 16.1.2018 klo 13.30 OP-keskuksen tiloihin Helsingissä Vallilassa mm. arvioimaan historiakirjamme ”Elämyshiihtoja Maailmalla” saamaa palautetta ja keskustelemaan siitä, missä onnistuttiin ja minkä olisimme voineet tehdä toisin tai paremmin. Tämän yhteiskokouksen jälkeen hallitus kokoontuu samassa paikassa valmistelemaan perjantaina 23.2.2018 Finlandia-hiihdon aattopäivänä pidettävää Masterien vuoden 2018 vuosikokousta. Kokouskutsuissa tarkemmin aikataulut ohjelmineen.

Joulu on rauhoittumisen ja toisille ajan antamisen aikaa. Kiitämme kaikkia Mastereita ja heidän läheisiään kuluneesta vuodesta. On ollut mukava hiihtää yhdessä mm. Marcialongassa ja Vesileppiksen hiihtotunnelissa. Hienoa oli myös huomata, että meiltä löytyi joukko rohkeita Mastereita, jotka hiihtivät Suomen 100-vuotisjuhlien kunniaksi Finlandia 100-hiihdon tosi rankoissa olosuhteissa.

Tavataan tulevanakin vuonna valkoisilla hangilla reilussa hiihtämisen hengessä !

 

Pekka Anttonen                                            Juha Toivonen

puheenjohtaja                                              jäsenasiat

Worldloppet Masters Finland ry

 

PS. Olethan huomannut kotisivuiltamme yhteistyökumppaniemme: Lehtimäki Matkat, PWT-Urheilumatkat ja Kokkolan Matkatoimiston tarjoamat kevään 2018 hiihtomatkat – katso myös keskustelupalsta !

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

 

Mestarihiihtäjä, Master Pauli Siitonen oli keskiviikkona (20.12.) hankkimassa joulukuusta puheenjohtajamme Pekka Anttosen joulukuusitilalla Vihdissä. Ennen kuusen valitsemista Pauli nautti joululögit Pekan kanssa Kaitilan Kuusen joulumökissä. (Kuvat JT) http://kaitilankuusi.fi/

*****************************************************************************************