KESKUSTELUPALSTA

« aihelistaan

Yhdistyksemme nimen muuttaminen


 • nimimerkki

  Ilmari Ojanen

  31.12.2020 klo 18:04

  Imatran jäsentapahtumassa syksyllä 2020 on tehty läsnäolijoiden laajan kannatuksen saanut ehdotus yhdistyksemme nimen muuttamiseksi Worldloppet Skier´s Finland ry nimeksi.

  Ehdotusta ei tulisi hyväksyä. Yhdistyksen nimi ilmaisee ennen kaikkea yhdistyksen tarkoituksen eli sen, mitä ja keitä varten se on olemassa.Ehdotettu nimi sopii niille, jotka aktiivisesti harrastavat Worldloppet hiihtoja. Se unohtaa Masterit, jotka korkean iän mukanaan tuoman raihnaisuuden takia tai muista vastaavista syistä eivät enää voi osallistua WL hiihtoihin.

  Olisi perin toivottavaa, että heilläkin, jotka jo ovat hylkäämässsä kävelysauvat tasapainoiluvälineinä ja ehkä suunnittelevat sopivan rollaattorin hankintaa, säilyisi yhdistys, jonka he voivat edelleen kokea omakseen.

  Toivotan Worldloppet Masters Finlad ry:lle pitkää ikää ja menestyksekkäitä toimintavuosia!

 • nimimerkki

  Juha Toivonen

  4.1.2021 klo 09:57
  Hei Ilmari !

  Kiitokset raikkaasta kommentista. Tästä nimiasiasta on hyvä keskustella ja tuoda näkökulmia puolesta ja vastaan.

  Nimen tarkoituksenahan on kuvata mahdollisimman hyvin yhdistyksen toiminnan lähtökohtia ja periaatteita. Kyllähän tämän meidän yhdistyksen tarkoituksena on ensisijasssa kannustaa hiihtämään WL-hiihtoja ja hiihtämistä yleensä. Samalla toki toimimme jo Masteriuiden saavuttaneiden järjestönä.

  Itse olen joutunut monasti miettimään nykyisten sääntöjemme ja nimemme pohjalta millaisen otsikon panen, kun kerron esim. yhdistyksemme kokouksesta. Kirjoitanko, että Masterit tapasivat vai että jäsenemme tapasivat vai pitäisikö kirjoittaa, että Masterit ja jäsenet tapasivat.

  Kirjoitellaan ja kommentoidaan,

  Hyvää alkanutta vuotta 2021 toivotellen !

  Juha Toivonen, kotisivujemme ylläpitäjä
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Yhdistyksemme nimen muuttaminen