Historiatoimikunta 24.5.2017

Tästä yllä olevasta kaikki alkoi reilut 30 vuotta sitten. Viime marraskuussa sitten juhlittiin. Kuvakaappaus kesällä valmistusvasta 300-sivuisesta seurahistoriasta.

2. Historiatoimikunta keskiviikkona 26.4. klo 13  Finlandia-hiihdon toimistolla

Kokouksessa olivat läsnä: Pekka Anttonen puheenjohtajana, Juhani Saimovaara, Asko Sievänen, Tuula Pyykkönen, JP Roos, Teuvo Valve ja Juha Toivonen.

Tässä kokouksessa käsiteltiin ns. raakataitettu versio lähes 300-sivuisesta yhdistyshistoriasta. Kuultiin asiantuntujina toimivan Pentti Kurunmäen näkemykset tuotetusta materiaalista. Käytiin laaja keskustelu kirjan hyvistä ja korjausta vaativista puolista. Sovittiin, että jäsenet tekevät kirjalliset kommentinsa toukokuun 10. päivään mennessä.

Kirjan kokoaja Juha Toivonen totesi, että hän tekee kirjaan nyt esittävät korjaukset siten, että kirja on sisällön puolesta valmis kesään mennessä. Edelleen Juha totesi, että kirjan laajentuminen aluksi kaavaillusta 150 sivun koosta kaksinkertaiseksi reilun 300 sivun seurahistoriaksia on vaatinut enemmän aikaa, kuin pitkin matkaa oli arvioitu ja niipä ollaan julkistetusta aikataulusta pari kuukautta myöhässä - nyt ollaan kuitenkin melkein maalissa.

Historiatoimikunta totesi tyydytyksellä, että kirja on nyt lähes valmis. Keskusteltiin myös kirjan julkistamisen ajankohdasta. Sovittiin, että kirjan virallinen julkistamistilaisuus pidetään syyskuun 19. päivänä. Tätä ajankohtaa pidettiin parempana kuin esim. kesäkuuta. 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤