Historiatoimikunta 12.10.2016 Lahden Hiihtomuseossa

Historiatoimikunta materiaalin hankintamatkalla Lahden Hiihtomuseossa 12.10.2016

Historiatoimikunnan jäsenet Juhani Saimovaara (oik), Juha Toivonen, Tuula Pyykkönen ja Hiihtomuseon tutkija Suvi Kuisma tarkastelevat materiaalia. (Kuva Teuvo Valve)
Mitähän mielenkiintoista tästä diasarjasta mahtaa löytyä ihmettelevät Juhani Saimovaara (oik), Juha Toivonen ja Suvi Kuisma. (Kuva Teuvo Valve)

*************************************************************************************************

Historiatoimikunta

Historiatoimikunta kokoontui klo 13-16 ja siellä käsiteltiin yhdistyksemme 30-vuotisen historian valmistumisen tilannetta. Näillä näkymin kirja on kutakuinkin aikataulussaan. Valmista tekstiä on reilut 100 sivua ja valokuviakin kohtuullisesti. Kirjoittajat ovat olleet ahkeria. Länsirannikon ruotsinkielinen osuus sai erityiskiitosta.

Vielä on joukko keskeisiä 30-vuoden taipaleen vaikuttajia haastattelematta.

Keskiviikkona 12.10. osa historiatoimikunnasta tekee tekstien ja materiaalin hankintaretken Lahden Hiihtomuseoon.

Valokuvia erityisesti 1980  ja 1990 luvuilta kaivattaisiin lisään. Ei muuta kuin arkistoja kaivelemaan ja posti kulkemaan Juha Toivoselle: Vermlanninkuja 10  20750 Turku, juha.toivonen@pp8.inet.fi (kuvat palautetaan)

Historiatoimikunta katsoo tarkkana tilannekatsausta. Kuvassa pöydän oikealla puolella: Juhani Saimovaara (oik), Erkki Tikkanen, JP Roos ja Pekka Anttonen. Pöydän vasemmalla puolella: Asko Sievänen (vas), Raimo Henttonen, Ilmari Ojanen ja Juha Toivonen. Kuvasta puuttuvat Tuula Pyykkönen ja kuvan ottanut Teuvo Valve.