Kokkolan Matkatoimisto, mm. Vasaloppet viikko

Skiersien hiihtomatka Vasaloppettiin 26.2.-4.3.2023

On jälleen mahdollisuus lähteä yhteiselle hiihtomatkalle Vasaloppetin ympyröihin, myös kaverit pääsevät mukaan, jos tilaa riittää - kannattaa kysyä. Tämän matka-aikataulun  sisällä on mahdollisuus hiihtää  seuraavat hiihdot:

  • tiistaina 28.2. Vasaloppet 45 km eli Halvvasan
  • perjantaina 3.3. Stafettvasan joukkuekisan, joukkueessa 5 hiihtäjää, tai Nattvasan esim. 30/45 tai jopa 90 km. Tavoitteena on saada jalkeille kaksi joukkuetta eli vähintään 10 hiihtäjää.
  •  
  • Stafettvasan starttinumero 90€/hlö
  • Halvvasab starttinumero 99€/hlö
  • Nattvasan starttinumero matkasta riippuen 1695-895 kr eli n. 160-85 € (en löytänyt hintaa €ssa V:n sivuilta)

*** sopivalla aikataulutuksella on mahdollisuus hiihtää osuus Stafettvassa ja Nattvasan, jos intoa ja kuntoa riittää

Majoitus on varattuna perinteiseen tapaan Orsa Vandrarhemmissä, joka on mukava kodikas majoittumispaikka:

  • 2x 4 h huone, sekä 1 x 2h huone  ja 1x 1h huone ilman WC:tä (WC löytyvät kyllä läheltä huoneita käytävältä)
  • majoittumisen hinta 390€/henkilö viideltä yöltä sisältäen aamiaiset ja liinavaatteet, myös muusta ruokailusta on mahdollisuus sopia paikanpäällä
  • kulkeminen kisapaikalle tapahtuu osallistujien autoilla ja tietysti laivalla välin Turku-Tukholma- Turku. Näistä tulee luonnolliset kustannukset majoituksen ja hiihtomaksujen lisäksi. Kokonaishinta tarkentuu siis ilmoittautumisen jälkeen.
  • Lähtö siis Turusta su 26.2. iltana. Maanantaina  aamulla 27.2. olemme Tukholmassa ja perillä Orsassa iltapäivällä. Samalla olemme varmaan hakeneet ainakin Halvvasan numerot Morasta ja muutekin tutustuneet ”kisakylään”.  Keskiviikon ja torstain voimme hiihdellä Orassa, jossa melkein portinpielestä lähtee hyvät ladut – tai sitten tehdä jotain muuta mukavaa. Perjantai 3.3. sitten Stafettvasan ja Nattvasan päivä ja yö. Lauantaina hyvissä ajoin lähdemme sitten ajelemaan kohti Tukholmaan, josta laiva lähteen illansuussa kohtia Turkua. Turussa on aamulla klo 8 maissa.

…. mutta ohjelma tarkentuu.

Ilmoittautumiset Pekka Anttoselle mahdollisimman pian, kuitenkin marraskuun aikana. Sähköpostilla: pekka.anttonen@elisanet.fi tai puh. 050 550 1650. Pekalta saa lisäksi tarkempia tietoja – eli kannattaa kysyä ja ilmoittautua.

https://www.vasaloppet.se/nyheter/valkommen-till-vasaloppets-vintervecka-2023/

STF Orsa Vandrarhem

STF Orsa Vandrarhem

PDF-tiedostoWorldloppetMastersStafettvasan2023[1168].pdf (59 kB)
Kokkolan Matkatoimiston tarjous.