Puheenjohtajan Joulutervehdys 2014

Arvoisat hiihtäjäkollegat, hyvät Masterit !

Puheenjohtajamme Pekka Anttonen valmiina kaikkien Mastereiden kanssa "rekiretkelle" vuoteen 2015 !

 

Nyt voimme iloita hiihtäjinä ja hiihdon intohimoisina harrastajina lumesta ja paukkupakkasista koko Suomessa tätä kirjoitettaessa joulunpyhien jälkeen. Hyvää hiihto- ja ulkoilusäätä on luvassa vuodenvaihteen tietämissä.

Onnekasta matkaa ja hiihtoja maapallon toiselle puolelle, Kiinaan/ Vasaloppet Chinan suomalaisille osallistujille vuoden vaihtuessa.

Muutama nosto meidän yhdistyksemme  kuluneesta vuodesta ja katsaus  tulevaan toimintaan.

Syksyn vuosikokouksessa saimme esitellä uuden Mastereiden hiihtoliivin ja sen vastaanotto on ollut erittäin hyvä. Saimme kaikki ennalta tilatut liivit jakoon jouluksi. Eijalla on eri kokoisia hiihtoliivejä käteisvarastossa nopeastikin toimitettavissa.

Kuluvalle toimintavuodelle on kirjattu tavoitteeksi saada kaikki Worldloppet  Master-arvon saavuttaneet hiihtäjät yhdistyksen jäseniksi ja maksamaan jäsenmaksunsa. Nyt vuodenvaihteessa olemme urakan puolivälissä. Kiitokset siitä kuuluu Teille, jotka olette hoitaneet oman osuutenne.  Kannustakaa myöskin tuntemianne Mastereita mukaan toimintaan.

Worldloppet Masters Finland yhdistysrekisteriin

Viime kokouksen yhtenä  päätöksenä on rekisteröidä yhdistyksemme. Päätöskokous pidetään perjantaina 20.2. 2015  alkaen klo 17.30 Lahdessa Messukeskuksen  Kodin kabinetissa. Ennen kokousta ja kokouksen jälkeen on muuta ohjelmaa,  josta tiedotetaan eri yhteyksissä. Varatkaa ko. päivä/ainakin ilta kalenteristanne.

WLMF-Hallitus valmistelee Lahden kokousta 5.1.2015. Jos Teillä jäsenet on evästyksiä  tähän tai muihin asioihin, niin laittakaa postia tai soitelkaahan. Sääntöluonnos on yhdistyksen kotisivuilla kohdassa ”Yhdistyksemme” .

Toivotaan, että mahdollisimman moni Master pääsee tekemään tätä historiallista päätöstä Lahteen.  Kokousaineisto toimitetaan ennakkoon joko sähköpostina tai postin välityksellä kaikille Suomessa asuville Mastereille.

Toivon, että itse kunkin uudenvuoden lupauksiin kuuluu hiihdon lisäksi jokin yhteisöllinen harrastus, esimerkiksi Mastereiden toimintaan osallistuminen.  Monipuolinen, aktiivinen toiminta edistää yksilön, lähipiirin ja koko yhteisön hyvinvointia.

Toivotan teille kaikille aktiivista, onnekasta ja menestyksellistä vuotta 2015!

 

Pekka  Anttonen