Toimintakertomus 2018

Worldloppet Masters Finland ry

TOIMINTAKERTOMUS 2018

Yhdistyksen tarkoitus

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää hiihtoharrastusta ja toimia suomalaisten Worldloppet Master- arvon saavuttaneiden hiihtäjien yhdyssiteenä.

Jäsenet

Wolrdloppet Masters Finland ry:n 32. toimintavuoden päättyessä yhdistyksessä oli 267 jäsentä, joista jäsenmaksun maksaneita 151. Jäsenmaksu oli 20 €.

Kokoukset

Vuosikokous pidettiin 23.2.2018 klo 17.00 Lahden messukeskuksen kodin kabinetissa. Kokoukseen osallistui 21 jäsentä. Kokouksessa hyväksyttiin tilikauden 2017 tilinpäätös ja toimintakertomus sekä toimintasuunnitelma ja tulo- ja menoarvio tilikaudelle 2018

Hallinto ja toimihenkilöt

Hallitukseen ovat tilikautena 2018 kuuluneet

Puheejohtajana Pekka Anttonen Vihdistä

Varapuheenjohtajana Risto Laurila Lahdesta

Sihteerinä Tero Kasala Torniosta

Rahastonhoitajana Maarit Kärkkäinen Nauvosta

Juha  Toivonen  Turusta(Jäsenasiat ja kotisivut)

Jäsenenä JP Roos Helsingistä (varasihteeri ja historiatoimikunta)

Jäsenenä Teuvo Valve Loimaalta (tilastot ja valokuvat sekä historiatoimikunta)

Toiminnantarkastajana on toiminut Marketta Ranta Kokemäeltä ja varatoiminnantarkastajana Asta Hilska Orimattilasta.

Hallitus on kokoontunut vuoden aikana kaikkiaan 5 kertaa.

Talous

Tilikauden 2018 tuotto oli 5671,00 euroa ja menot 5091,50 euroa. Tilikauden ylijäämä  on 579,50 euroa. Hallitus esittää kokouksessaan 11.1.2019, että ylijäämä siirretään yhdistyksen omiin pääomiin .

Taseen loppusumma on 7436,41 euroa.

Toiminta

Kausi 2018 oli yhdistyksen historian 32.

Kotisivujen kautta on edelleen tavoitettu aktiivisimmat jäsenet ja sivujen suosio onkin ollut hyvä. Kotisivuilla oli vuoden aikana yhteensä 30 299 käyntiä eli 83 käyntiä päivittäin.

Perinteinen päähiihtotapahtuma Finlandia hiihto kokosi paikalle Mastereita ja vuosikokouksessa oli paikalla runsas osanotto. Yhdistyksemme tukemana hiihtoon osallistui Pakilan vedosta Felix Nässi. Saman seuran Sanni Heikkinen ei sairastumisen vuoksi pystynyt osallistumaan hiihtoon. Myös lasten Finlandiassa oli mukana joukko Mastereita Risto Laurilan ja Juhani Saimovaaran johdolla talkoojoukoissa.

Mastereiden yhteinen hiihtomatka järjestettiin Engadiniin Sveitsiin ja mukana oli noin 20 masteria. JPROOS toimi matkan vetäjänä.

Kiilopäällä marraskuussa järjestetty ensilumen leiri onnistui jälleen vaikka lunta olikin niukasti. Kiilopäälle ja läheiselle Saariselälle oli kokoontunut reilut 10 Masteria. Ohjelmassa oli hiihtoa, Mikko ”Peltsi” Peltolan esitelmä Peltsin kova vuosi ohjelmasta sekä vapaata keskustelua maittavan illallisen kera. Matti Vanhanen paikallisena masterina piti huolen siitä että järjestelyt sujuivat mallikkaasti. Ensilumen leiri pidettiin viikolla 47. Vähäisen lumimäärän takia retkisarja teki jalkaisin vaellusretken Kiilopään lähimaaston ja kilpasarja hiihdettiin Saariselän tykkiladulla hieman lyhennettynä tykkilatua hyväksi käyttäen.

Yhdistyksen  jäsenille hiihtomatkoja ovat kaudella 2018 olleet järjestämässä Lehtimäen Matkat, PWT Urheilumatkat sekä Kokkolan matkatoimisto.

Tiedotus

Yhdistyksen tiedotus hoidetaan pääasiassa nettisivujen välityksellä sekä jäsenistölle erikseen joko sähköpostilla taikka kirjeenä jaettava tiedotteena.

PDF-tiedostoLIITE6_toimintakertomus_2018[32736].pdf (110 kB)
Vuoden 2018 toimintakertomus tulostettavassa muodossa.