Puheenjohtajan kirje jäsenille

Arvoisat Hiihtomasterit!

 

Erinomaiset hiihto- ja ulkoilusäät suosivat tänä talvena meidän yhteistä harrastustamme. Hieno asia, koska tämäkään ei ole enää itsestään selvää.

Yhdistyksen hallitus on työstänyt aihetta "Masterit 2020-luvulle". Jäsenkyselyn tuloksena saatiin jäsenistöltä hyviä eväitä tulevan toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Alkaneen vuoden toimintasuunnitelmaan näitä on kirjattu. Pidemmän aikavälin haasteisiin hallitus esittää yhdistyksen  sääntömuutosta, jonka tärkein tavoite on varmistaa toiminnan riittävä laajuus myöskin tulevina vuosina ja vuosikymmeninä. 

Vuosikokous Lahdessa 22.2.2019 antaa hyvän foorumin keskustella ja päättää yhdistyksen asioista. Toivon, että mahdollisimman moni Master oman hiihto- ja muun ohjelman mukaan voisi osallistua kokoukseen.

Yhdistyksen puheenjohtajana olen ilmoittanut, etten enää ole käytettävissä pj:n tehtävään. Viisi kautta on vierähtänyt nopeasti ja on antanut minulle paljon. Kiitos siitä kuuluu Teille, Hyvät Masterit!

Hallituksen kokouksessa Vihdissä käynnistettiin keskustelu mm. edellä mainituista asioista

Hallituksessa olemme sopineet, että vpj Risto Laurila p. 0500 494961 ja allekirjoittanut Pekka Anttonen     p. 050 5501650 toimivat yhdyshenkilöinä. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tietysti voit olla yhteydessä keneen tahansa hallituksen jäsenistä.

Nähdään viimeistään vuosikokouksessa 22.2.2019

Terveiset Rukan lumilta 31.1.2019 !

Pekka