Helmikuun 2019 jäsenkirje

Helmikuun 2019 jäsenkirje:

Kansainvälinen Masterbuffet klo 19 Vesijärvi-hallissa

Tämä perinteinen tilaisuus siis kokouksemme jälkeen. Tarkemmin myöhemmin Finlandia-hiihdon ja meidän kotisivuilta tai sitten meidän kokouksessa.

Lasten Finlandia 2019 hiihdetään torstaina 7.3. ja talkoolaisia taas tarvitaan

Ilmoittaudu perjantaihin 22.2. mennessä Risto Laurilalle – sähköposti: risto.a.laurila@gmail.com tai  puh. 050 049 4961. Lisätietoa saat Ristolta ja myös Finlandia-hiihdon kotisivuilta.

Masterien käyntikortti 

Tilaan Masterien käyntikortteja käyttöösi.

Kuvassa käyntikortin molemmat puolet.

Käyntikortilla on mm. kaksi tarkoitusta:

-        Hankkia uusia jäseniä, Mastereita Suomesta – eli kun liikut hiihtämässä ja kun tapaat esim. hiihtäjän, joka on hiihtänyt jo kymmen WL-hiihtoa, mutta ei ole liittynyt yhdistykseemme tai hän on aikeissa tavoitella Master-arvoa, niin anna hänelle kortti.

-        Toinen tarkoitus on kertoa muunmaalaisille hiihtäjille esim. ulkomailla hiihtäessäsi, että  tervetuloa Finlandia-hiihtoon.

Kummassakin tapauksessa kirjoita nimesi korttiin tai jos haluat, että kortin saaja voi olla yhteydessä sinuun niin kirjoita lisäksi joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi ao. paikkaan.

Käyntikortteja saa lisää minulta. Lisäksi toivon palautetta kortin käytöstä.

Käyntikortteja voi tilata Juha Toivoselta: juha.toivonen@pp8.inet.fi tai puh. 040 756 0378

Vakuutusasiaa

Matkavakuutus kannattaa tarkastaa omalta vakuutusyhtiöltä, että se pitää sisällään niin sanotun urheilurajoituksen poiston. Useimpien vakuutusyhtiöiden tavallisen matkavakuutuksen ehdoissa kerrotaan “Vakuutus ei ole voimassa tapaturmien varalta: 1) vakuutetun osallistuessa urheiluliiton tai -seuran järjestämiin kilpailuihin, otteluihin tai niitä varten järjestettyihin harjoituksiin tai vakuutetun harjoitellessa valmennusohjelman mukaisesti.” Tämän myös WL-hiihtoja koskevan rajoituksen voi poistaa tavallisesti lisämaksulla eli urheilurajoituksen poistolla. Tällöin vakuutuskirjassa voi lukea esim. “Vakuutusehdoista poiketen turva on voimassa myös urheilulajien kilpailuissa, otteluissa ja harjoituksissa.”

·       selvyyden omasta matkavakuutuksestasi tai myös tapaturmavakuutuksestasi saat parhaiten tarkistamalla asian omasta vakuutusyhtiöstäsi

Historiakirjaamme vielä saatavissa (n. 10 kpl) ja historiamme tallentaminen

Kovakantinen kirja ”Elämyshiihtoja maailmalla” 35 € + postikulut.

·       Olemme sopineet Lahden Hiihtomuseon kanssa, että he kokoavat tutkimuskäyttöön, omaan arkistolohkoon, Masterien historiaa. Historiakirjan teossa syntynyt materiaalia on jo tallennettu tänne. Nyt myös sinulla on mahdollista tallettaa tänne myös oma materiaalisi esim. tekstit, kuvat, mitalit jne.

·       Ota asiassa yhteys Juha Toivoseen tai postita materiaalisi suoraan Juhalle osoitteeseen: Vermlanninkuja 10    20750 Turku tai tuo vuosikokoukseen.