KOKKOLAN MATKATOIMISTO, Vasaloppet 2019

Vasaloppet 2019 – veilä mahtuu mukaan (päitetty 11.10.18 JT)

Olemme saaneet lisäaikaa Masterien vuoden 2019 Vasaloppet-tapahtumaan ilmoittautumisessa!

Tämä on ilmoittautumiskutsu kaikille Mastereille, Mastereiden perheenjäsenille ja ystäville!!!

Vuosikokouksessa 23.2. Lahdessa sovimme, että vuoden 2019 yhteisen hiihtomatkamme kohde on Vasaloppet-viikko. Ajatuksena on ollut, että Vasaloppet-hiihtojen lisäksi välipäivinä hiihtäisimme seudun monipuolisilla ja komeilla laduilla. 

Matkan järjestelyistä vastaa Kokkolan Matkatoimisto. Majoitus on varattu Orsan Vandrarhemistä, joka tavallisesti on ollut tuohon aikaan Itävallan hiihtomaajoukkueen käytössä, mutta nyt joukkue ei saavu sinne kotiMM-kisojen takia.

Tuona ajanjaksona hiihdetään seuraavat hiihdot:

-          su 24.2. Öppetspår    90 km               -  ma 25.2. Öppetspår 90 km

-          ti 26.2. Halvvasan     45 km               -  pe 1.3. Stafettvasan 90 km 

-          pe 1.3. Nattvasan     90 km (parihiihto)

-          su 3.3. Vasaloppet    90 km

Masterien päämatkaan kuuluvat tiistaina 26.2. hiihdettävä Halvvasan ja perjantaina 1.3. hiihdettävä Stafettvasan. Tällöin matkaan lähdetään laivalla sunnuntai-ilta 24.2. Turusta ja palataan Turkuun sunnuntaiaamuna 3.3. ** Siis laivalla Tukholmaan ja sieltä Orsaan omalla bussilla, joka on käytössä koko matkan ajan. Matkan hinta noin 750 € (riippuu lähtijöiden määrästä), joka sisältää matkat ja majoitukset sekä paikan päällä aamiaiset ja illalliset. (Hiihtojen ilmoittautumismaksut eivät sisälly hintaan.)

Tavoitteena on saada viisi (5) viiden hiihtäjän joukkuetta Stafettvasaniin, joka tarkoittaa 25 hiihtäjää – tähän mennessä ilmoittautuneita on 15.

Toinen suositeltava paketti on Stafettvasan pe 1.3. ja sitten Vasaloppet su 3.3.

Rakenna oma hiihtoviikkosi

Kokkolan Matkatoimistolla on vuosien kokemus Vasaloppet-hiihtojen matkanjärjestäjänä. Voit myös rakentaa itsellesi toisenlaisenkin matkapaketin – kuitenkin toivomme, että sisällytät siihen Stafettvasan. Varsinkin varsinainen Vasaloppet on helposti sijoitettavissa Kokkolan Matkatoimiston muuhun ohjelmaan. Ole yhteydessä Kokkolan Matkatoimistoon tai Pekka Anttoseen muista vaihtoehdoista.

Matkalle ilmoittautuminen: Ilmoittaudu päämatkalle tai itse rakentamallesi matkapaketille 27.8.2018 Kokkolan Matkatoimistolle sähköpostilla: myynti@kokkolanmatkatoimisto.fi; puh 06 823 8300. Tarvittaessa lisätietoja samoista osoitteista.

Lisätietoja matkasta saat myös puheenjohtaja Pekka Anttoselta, sähköposti: pekka.anttonen@elisanet.fi; puh. 050 5501650.

Ei matkalle mukaanlähtö ja matkan valinta ole niin monimutkaista kuin näyttää, ota yhteyttä vaan rohkeasti !

Worldloppet Masters Finland ry